DJ Lessen

Krijg les van een echte DJ en leer alles wat je moet weten om een goede DJ te worden.

Ook nieuwsgierig naar DJles? Schrijf je snel in voor je proefles, om te ervaren hoe het is.

Onze DJdocenten:
DJles krijg je van onze ervaren DJdocenten die een gedegen opleiding hebben gedaan en / of veel podiumervaring hebben opgedaan met optredens. Al onze docenten beschikken over ruime didactische vaardigheden, en over de capaciteit om de les op iedere individuele leerling te laten aansluiten.

Oefenen:
Wij raden aan om iedere dag zo’n 20 minuten te oefenen, oefening baart immers kunst. Wij adviseren om te oefenen liefst op een vast tijdstip, zodat je een dagelijkse routine opbouwt. Daardoor zul je zien dat je sneller vooruit gaat en worden de muzieklessen nog leuker.

Resultaat:
In een korte tijd bouw je een repertoire aan liedjes. Daarmee kun je solo optreden, of in een kleine bezetting. Ieder jaar zijn er voorspeelavonden waar alle leerlingen aan meedoen.

Praktische Informatie DJles:
Je hebt een Draaitafel nodig. Mocht het thuis niet mogelijk zijn om akoestisch te spelen kun je er voor kiezen om elektronisch te gaan spelen. Dit heeft niet onze voorkeur maar als het niet anders kan is het een alternatief. Vraag je docent om advies voor je iets gaat aanschaffen.

Enthousiast over onze DJles bij Ritmiek Dans en Muziek? Je kunt gedurende het hele jaar instromen in de lessen die wij laten aansluiten op jouw niveau. Speelde je het instrument nog nooit of heb je daar vanuit het verleden al wat ervaring mee? In de beide gevallen gaan we graag met je aan de slag. Volg iedere week een les van 30 minuten, eens in de 14 dagen gedurende 45 minuten of in een ander ritme dat jij prettig vindt.

Tip:
Geen eigen draaitafel? De instrumenten zijn te huur bij ons, om daar op een voordelige manier gebruik van te maken.De lessen starten vanaf 1 september.
Meer informatie over de dagen en tijdstippen volgen.

Wil je meedoen? Schrijf je dan hier in.

Inschrijven

Rooster Arnhem

Maandag

  • St. Jan de Doperkerk
  • Adres: Verlengde Hoflaan 74
  • Postcode en Stad: 6822 ED Arnhem