Ritmiek Muziek


Dans, Theater, Beeldende Kunst & Muziek

Welkom op de website van Ritmiek Muziek. Hier vindt u de belangrijkste informatie over onze school. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Doorwerth. Daarnaast hebben wij flexlocaties in Renkum, Oosterbeek en Huissen.


Open Lessen Muziekschool van 2 t/m 13 maart 2015

Van maandag 2 maart t/m vrijdag 13 maart 2015 organiseren wij gratis open lessen op verschillende instrumenten. Deze lessen zijn voor kinderen vanaf 7 jaar en voor volwassenen.
De open lessen gelden voor de volgende instrumenten: (Bas)Gitaar, Piano, Keyboard, Zang (individueel of groep), Drum, Percussie, Dwarsfluit, Trompet, Trombone.
Maak een afspraak voor een open les door het inschrijfformulier op deze website in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@ritmiekmuziek.nl. 

 

Kom dansen bij Dansschool Ritmiek!

Wij hebben in Doorwerth en Oosterbeek leuke, uitdagende en leerzame danslessen voor kinderen vanaf 2,5 jaar. 
Nieuw in ons dansaanbod zijn de lessen Tapdance in Oosterbeek.
Meld je nu aan voor een gratis proefles bij een dansles naar keuze door het inschrijfformulier op deze website in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@ritmiekmuziek.nl. 

 

Meer informatie:

Nieuws

Open Lessen van 2 t/m 13 maart bij Ritmiek in Doorwerth
Van 2 t/m 13 maart 2015 kunnen gratis open lessen worden gevolgd op de volgende instrumenten: (Bas)Gitaar, Piano, Keyboard, Zang (individueel of groep), Drum, Percussie, Dwarsfluit, Trompet, Trombone.
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende open les door het inschrijfformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@ritmiekmuziek.nl.

NIEUW: Tapdance in Oosterbeek!
Vanaf nu bieden wij tapdancelessen aan voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De lessen zijn op dinsdag van 18.30-19.15 uur in Cultuur- en Ontmoetingscentrum Kreek aan de Weverstraat in Oosterbeek.
Geef je nu op door het inschrijfformulier in te vullen. 

MusicKids (AMV) van start op de Marlijn in Oosterbeek
Recentelijk is een nieuwe cursus MusicKids (AMV) gestart op de Marlijn in Oosterbeek. Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar in deze cursus. Instromen kan nog tot 3 maart 2015. 

Muziek op Schoot van start in Huissen
Een nieuwe reeks Muziek op Schoot gaat woensdag 4 februari 2015 van start bij SKAR ToyToy in Huissen. Tussentijds instromen is op ieder moment mogelijk.

 

Tot snel!

 

Mariska Aalders & Joost Schrijver
026-840 50 51 / 06-41 66 04 92
info@ritmiekmuziek.nl