Binnenkort vindt u ons aanbod van het schooljaar 2014-2015 op deze site...

Ritmiek Muziek

Dans, Toneel, Kunst en Muziek

Ritmiek Muziek is een veelzijdige school voor dans, toneel, kunst en muziek met leslocaties in Doorwerth, Oosterbeek, Renkum en Huissen. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige lessen die worden gegeven door gediplomeerde, ervaren en enthousiaste vakdocenten.

Wij kennen onze leerlingen en de leerlingen kennen ons. Een huiselijke, informele en laagdrempelige sfeer zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij bieden onze leerlingen een veilige omgeving waarbinnen zij hoogwaardig cultuuronderwijs krijgen.
Ons lesaanbod bestaat uit individuele lessen en groepslessen op het gebied van Muziek, Dans en Toneel. Wij bieden onze leerlingen regelmatig de mogelijkheid om op te treden voor publiek. Leerlingen ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief 'Infonoot' met alle informatie over activiteiten, uitvoeringen en overige nieuwtjes. Naast particuliere lessen geven wij lessen en workshops op de basisscholen, BSO's en Kinderdagverblijven in de gemeente Renkum en daar buiten.

Ritmiek Muziek is een particuliere school zonder subsidie van de gemeente. Jaarlijks bereiken onze lessen, workshops en activiteiten ruim 2000 mensen.

Handig

Gekoppeld aan de school hebben wij onze muziekwinkel waar leerlingen terecht kunnen voor hun eerste muziekinstrumenten, alle lesboeken, andere bladmuziek en andere accessoires. De muziekwinkel is tijdens de openingstijden voor iedereen algemeen toegankelijk.

Tot slot

Wij zijn een groeiende school, dit betekent dat ons lesaanbod de komende tijd nog verder zal uitbreiden. Houdt u onze website dus regelmatig in de gaten. Heeft u zelf een idee? Wij staan daar zeker voor open. Kijkt u ook eens op onze projectensite.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de veranderingen, heeft u vragen over de lessen of heeft u andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@ritmiekmuziek.nl of bel ons op 026 - 840 50 51 of 06 - 41 66 04 92.
Wij hopen u binnenkort te ontmoeten!

 

 

Joost Schrijver & Mariska Aalders

Agenda

2014

 

Start seizoen 2014-2015

Vanaf maandag 1 september starten wij met het nieuwe seizoen. Voor vragen en informatie kunt u contact met ons opnemen. Klik hier voor de contactgegevens.

 

Let op! De agenda wordt regelmatig aangevuld. Houd dus de website in de gaten om op de hoogte te blijven! 

Nieuws

Start nieuw jaar
Vanaf maandag 1 september starten wij weer met onze lessen in Doorwerth, Renkum, Oosterbeek en Huissen. Achter de schermen wordt intussen hard gewerkt om alles gereed te maken.