Ritmiek Muziek

Dans, Toneel, Kunst en Muziek

Ritmiek Muziek is een veelzijdige school voor dans, toneel, kunst en muziek met leslocaties in Doorwerth, Oosterbeek, Renkum en Huissen. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige lessen die worden gegeven door gediplomeerde, ervaren en enthousiaste vakdocenten.

Wij kennen onze leerlingen en de leerlingen kennen ons. Een huiselijke, informele en laagdrempelige sfeer zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij bieden onze leerlingen een veilige omgeving waarbinnen zij hoogwaardig cultuuronderwijs krijgen.
Ons lesaanbod bestaat uit individuele lessen en groepslessen op het gebied van Muziek, Dans en Toneel. Wij bieden onze leerlingen regelmatig de mogelijkheid om op te treden voor publiek. Leerlingen ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief 'Infonoot' met alle informatie over activiteiten, uitvoeringen en overige nieuwtjes. Naast particuliere lessen geven wij lessen en workshops op de basisscholen, BSO's en Kinderdagverblijven in de gemeente Renkum en daar buiten.

Ritmiek Muziek is een particuliere school zonder subsidie van de gemeente. Jaarlijks bereiken onze lessen, workshops en activiteiten ruim 2000 mensen.

Handig

Gekoppeld aan de school hebben wij onze muziekwinkel waar leerlingen terecht kunnen voor hun eerste muziekinstrumenten, alle lesboeken, andere bladmuziek en andere accessoires. De muziekwinkel is tijdens de openingstijden voor iedereen algemeen toegankelijk.

Tot slot

Wij zijn een groeiende school, dit betekent dat ons lesaanbod de komende tijd nog verder zal uitbreiden. Houdt u onze website dus regelmatig in de gaten. Heeft u zelf een idee? Wij staan daar zeker voor open. Kijkt u ook eens op onze projectensite.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de veranderingen, heeft u vragen over de lessen of heeft u andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@ritmiekmuziek.nl of bel ons op 026 - 840 50 51 of 06 - 41 66 04 92.
Wij hopen u binnenkort te ontmoeten!

 

 

Joost Schrijver & Mariska Aalders

Agenda

2014

 

Meivakantie
Maandag 21 april t/m zondag 4 mei 2014

Einduitvoeringen
Meer informatie volgt.

Zomervakantie
Zaterdag 12 juli 2014 t/m zondag 24 augustus 2014.
Wij wensen iedereen een fijne vakantie!

Grote Doorwerthse Boekenmarkt (Stichting Doorwerth (BE)LEEFT)
Zaterdag 12 juli 2014, 10:00-16:00 uur. Locatie: Volgt.
Ook dit jaar luidt de 'Grote Doorwerthse Boekenmarkt' de zomervakantie in. Kom snuffelen tussen de vele boeken.
Meer informatie volgt. 

Vakantieactiviteitenweek
Zaterdag 12 juli t/m 19 juli 2014. Meer informatie volgt.


Let op! De agenda wordt regelmatig aangevuld. Houd dus de website in de gaten om op de hoogte te blijven! 

Nieuws

Ritmiek Muziek breidt uit!

In januari breidt Ritmiek Muziek haar werkzaamheden uit naar Huissen (gemeente Lingewaard). 

Meer informatie: klik hier