Ritmiek Muziek

Dans, Muziek, Toneel en Beeldende Kunst

Ritmiek Muziek is een veelzijdige school voor dans, toneel, kunst en muziek met leslocaties in Doorwerth, Oosterbeek, Renkum en Huissen.
Het aanbod bestaat uit kwalitatief hoogwaardige lessen die worden gegeven door gediplomeerde, ervaren en enthousiaste vakdocenten met persoonlijke aandacht voor iedere leerling. 

Wij houden vast aan onze huiselijke sfeer, waarbij wij kwaliteit, communicatie en persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan. Wij bieden onze leerlingen een veilige omgeving waarbinnen zij hoogwaardig cultuuronderwijs krijgen. Daarnaast krijgen onze leerlingen door het jaar heen regelmatig de mogelijkheid om op te treden voor publiek. 
Leerlingen van Ritmiek Muziek ontvangen regelmatig de nieuwsbrief 'Infonoot' met alle informatie over activiteiten, uitvoeringen en overige nieuwtjes. 

Ons reguliere aanbod bestaat momenteel uit muziek- en danslessen. In de loop van het lesjaar 2014-2015 zullen wij projectmatig cursussen introduceren op het gebied van theater en beeldende kunst. Houd voor dit aanbod deze website in de gaten.
Wij stemmen ons aanbod indien mogelijk graag af op de wensen van onze klanten. Daarom is het belangrijk om uw ideeën en wensen aan ons kenbaar te maken.

Naast particuliere lessen geven wij lessen en workshops op de basisscholen, BSO's en Kinderdagverblijven in de gemeente Renkum en daar buiten.

Jaarlijks bereiken wij met onze lessen, workshops en activiteiten meer dan 2000 mensen.


Handig: muziekwinkel

Gekoppeld aan de school hebben wij onze muziekwinkel waar leerlingen terecht kunnen voor muziekinstrumenten, accessoires, lesboeken en bladmuziek. De muziekwinkel is wekelijks open voor klanten op woensdag van 12.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur.  


Nieuws

Kerstmusical 2014
Ook dit jaar organiseert de stichting Doorwerth (BE)LEEFT weer een kerstmusical! 
Dit jaar wordt het: KerstFEEST!
Wil jij ook meedoen? Nog even geduld. In de kerstvakantie kun je je opgeven via onze site. 

Halloweenspooktocht
Alvast voor in de agenda: vrijdag 31 oktober 2014 19:00 uur Halloweenspooktocht! Ook dit jaar weer super griezelig!!! Durf jij mee te doen?

Start nieuw jaar
We hebben een vliegende start gemaakt en zijn blij zoveel leerlingen terug te zien een ook weer nieuwe leerlingen te mogen begroeten. Welkom!